Следвайте Гласове в ТелеграмВ следващото Народно събрание Солидарна България“ ще търси

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВ следващото Народно събрание Солидарна България“ ще търси
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Търсим мнозинство за отмяна на конюнктурните промени в Конституцията

Следвайте " Гласове " в Телеграм

В идващото Народно заседание „ Солидарна България “ ще търси болшинство за анулация на направените промени в Конституцията в предходния парламент. Това разгласи в ефира на предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия от Бургас водачът на коалиция „ Солидарна България “ Ваня Григорова.

Според нея въпросните промени са конюнктурни и вземат решение персонални проблеми на досегашните ръководещи с президента Румен Радев, оглавяващ единствената институция в страната, която е остров на стабилността.

Имаше едни „ реформатори “, които години наред си драха гърлата и си късаха ризите, че ще вършат правосъдна промяна, ориентирана против Делян Пеевски. А като се докопаха до властта направиха не правосъдна, а конституционна промяна против президента Радев благодарение на същия господин Пеевски, напомни Григорова.

Очевидно акцията ни върви възходящо, щом редица партийни водачи и техните пажове се занимават единствено с нас, счита тя. „ Не разбирам за какво се усещат толкоз слаби, като обръщат своята акция против мен, вместо да акцентират личните си хрумвания. Опасявам се, че евентуално нямат такива и единствено гледат да пазят електоратите си, като ги считат за формирани от крепостни хора. Обръщам се към гласоподавателите - уважаеми съграждани, вие не сте крепостни на нито един партиен водач. Вслушвайте се в това, което предлагаме, прегледайте това, което сме правили в предходните години, и преценете къде има поредност сред думи и дейности “, моли Григорова.

Лидерът на „ Солидарна България “ бе помолена от водещата Марина Цекова да опише с една дума главните си съперници в известния като лидерски 25-и софийски изборен регион – Бойко Борисов, Христо Петров-Хазарта, Слави Трифонов, Костадин Костадинов и Корнелия Нинова.

Ваня Григорова отговори по следния метод: Заложникът; Метаморфозата и личната си противоположност; Музикантът (който обединяваше хората с музиката си, само че с политиката няма по какъв начин да не ги разделя); Прикрит; Свекървата.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР